Nymålat och snyggt hemma

Nu ska jag berätta litegrann om en målare i Mjölby och Boxholm som jag hade glädjen att anlita för några månader sedan. Ni kanske tycker att det är konstigt att jag inte har berättat om det tidigare? Nåväl, jag har så mycket att skriva om att jag inte alltid hinner med det som jag har tänkt. Detta inlägg är ett sådant. Jag skrev det egentligen för länge sedan, men har inte publicerat. Men nu kände jag att det var dags! Jag har dessutom tagit nya, fina bilder på hemmet så att jag kan visa upp de nymålade väggarna på allra bästa sätt. Jag anlitade Madeleine Dyk efter rekommendation från en vän, och jag är så nöjd med att jag valde att anlita henne! Det var definitivt ett av de bättre besluten som jag har fattat. Madeleine Dyk är en extremt talangfull målare som är verksam i Mjölby, Boxholm och närliggande orter. Du behöver alltså inte bo på orten för att kunna anlita henne som din målare. Jag kände direkt att denna målare var mycket kunnig inom färger, och det var precis vad jag behövde. Då jag själv i princip är färgblind, behövde jag en person som kunde bestämma åt mig och säga till vad som är snyggt och inte. Tack och lov kunde Madeleine Dyk verkligen hjälpa till med det, och tillsammans valde vi ut en mossig grön färg till sovrummet, och en gladare grön färg till vardagsrummet. Det blev verkligen över förväntan, och därför känner jag att jag med gott samvete kan rekommendera denna målare till alla jag känner, men också er läsare. Jag vet att ni litar på mig i sådana här ärenden, och jag skulle aldrig rekommendera något som jag på riktigt inte kan stå för. Hoppas att ni alla har fått en bra början på det nya året, och ska ni måla om eller tapetsera om hemma, så vet ni vem ni ska vända er till. 

Du gillar kanske också...