En butik för dig som behöver köpa skruv i Uppsala

Hej och hallå. Det har varit en sommar som jag tillbringat mest ute i stugan och i år så har jag snickrat och renoverat en del, jag är nämligen snickare till yrket och klarar väl av att göra det allra mesta själv. En helt annan femma är ju förstås hur roligt det är på en skala från ett till tio att ägna sin semester åt det här men om inte jag gör det så vem skulle göra det då? I mitt inlägg ska jag berätta att det finns en butik som bland annat säljer skruv i Uppsala och det här är en butik som jag menar på att alla som ska renovera eller snickra någonting borde vända sig till. Ja ni vet säkert själva att det ibland är svårt att hitta just den slags skruv man behöver och det kan vara irriterande att åka runt till flera olika butiker och byggvaruhus innan man förhoppningsvis hittar den skruv man är ute efter. Som snickare är det guld värt att det finns en butik med ett så stort sortiment av skruv i Uppsala som de har där hos Global Maskin i Norrort och jag vet faktiskt inte hur många gånger jag har varit där, men många gånger är det och jag har för det mesta fått fatt i just den skruv jag har behövt. En gång var det en väldigt ovanlig skruvmodell som inte fanns men då beställde personalen hem den och efter ett par dagar kunde jag hämta just de skruvarna i butiken. Butiken säljer även andra tillbehör inom industrin och har du inte så stort kunnande eller kompetens så får du tips och råd av personalen utifrån hur ditt behov ser ut. Det var allt för mig, ha en härlig dag på er alla och vi hörs i morgon igen. 

Du gillar kanske också...